63 inzendingen fotowedstrijd Lente in Hof van Twente

De werkgroep Groene Loper bedankt via deze weg iedereen die foto’s heeft ingestuurd voor deze website. Deze winnende foto, gemaakt door Frank Slaghuis wordt op deze website als eerste getoond en vormt nu samen met het logo van de groene loper, dat waar we voor staan in de Hof van Twente. Deze foto toont de bron van alle leven, gecombineerd met plant en dier in coulisselandschap in de Hof van Twente. Iets om zorgvuldig mee om te gaan en van te genieten. De onderstaande foto’s kregen van de jury een eervolle vermelding en vind je ook terug op deze website

 

En een greep uit de vele andere foto’s die laten zien hoe mooi de Hof van Twente in de lente is:

 

2 gedachten over “63 inzendingen fotowedstrijd Lente in Hof van Twente”

  1. Wat leuk dat ik erbij zit met de kids in de regge mijn kids zijn altijd buiten net als deze kids niet verwacht met deze foto erbij te horen aangezien ik meer natuurfoto’s maak maar dit is ook tegenwoordig belangrijk kids die buiten spelen ipv achter de tablet
    Alleen beetje jammer dat mijn naam mirjam damveld is( fotografie made by md ) en niet martine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *