Maak je straat groen tijdens Burendag 2019

Samen geld aanvragen om je buurt in de Hof van Twente te vergroenen?

Op 25 juli  2019 organiseert de Groene Loper Hof van Twente in samenwerking met Steenbreek Hof van Twente, een inloopavond om je te helpen bij het aanvragen van een subsidie via het Oranjefonds voor een Groene Burendag op 28 september 2019 . Tussen  19.00 uur en 21.00 uur kan je aanschuiven aan de  lange tafel in de hal van het gemeentehuis en we helpen je bij de aanvraag om je buurt groener te maken. Wil je meer informatie? Neem direct contact op met: alexandra@steenbreek.nl. Graag aanmelden voor 25 juli. Vrij inlopen en wachten op je beurt mag natuurlijk ook

Meedoen is simpel!  Kom samen met 4 buren, je buurtvereniging, afvaardiging van buurttuinen of een  ander maatschappelijk initiatief en wij helpen je op 25 juli tussen 19.00 uur en 21.00 uur met het invullen van jullie groene burendag aanvraag bij Het Oranje Fonds. De financiën kunnen ingezet worden om tijdens Burendag op 28 september 2019 de buurt/omgeving te vergroenen. Denk hierbij aan struiken,  planten, bloemzaden, bloembollen, een insectenhotel of fruitbomen.

Niet alleen organisaties, maar ook buurtinitiatieven zonder rechtsvorm zijn welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *